Kommunernes Digitaliseringstræf 2020

KOMBIT, KL og KITA inviterer til Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 i Odense

Tid: 

22. september 2020 - 10:00 til 16:30

Sted: 

Odense Congres Center

Ørbækvej 350

5220 Odense

Målgruppe: 

Målgruppen er chefer og ledere fra kommunens fagområder – alt fra kommunaldirektøren, fagchefen i administrationen til lederen af et dagtilbud eller folkeskolen, samt digitaliseringskonsulenter og it-projektledere.

Tilmelding: 

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet og er bindende. Tilmeldingsfristen d. 20. august 2020. Du tilmelder dig via dette link.

It-leverandører og konsulenthuse er ikke en del af målgruppen til denne konference, men har mulighed for at booke en stand. Læs mere og book en stand her.

Danmark er førende inden for offentlig digitalisering, men hvad kræver det at fastholde denne førerposition? Hvordan kan kommunerne anvende teknologi til at løse de aktuelle klimaudfordringer og udfordringer på velfærdsområderne?

Hvordan prioriterer vi? Hvilken retning skal vi gå i? Hvordan bliver vi bedre til at videndele og lære af hinandens erfaringer?  Og hvordan sikrer vi den rette brobygning mellem digitalisering og fagområderne således, at vi fastholder fokus på kerneopgaven og på en måde, så det giver mening for medarbejderne og værdi for borgerne?

Deltag på Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 hvor du kan få viden og inspiration. Digitaliseringstræffet tager afsæt i Kommunernes Teknologiradar, og du vil blive inspireret til, hvordan din kommune kan få teknologierne i spil på den rigtige måde på fagområderne.

Program og spørgsmål

Læs hele det omfattende program på dette link.

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til chefsekretær Anja Lønbo på alb@kl.dk eller telefon 3370 3497. Øvrige spørgsmål kan rettes til kontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk eller telefon 2140 4082.

 

Kontakt

Chef for Kommunikation & Omverdenen
4060 1447